Tietosuoja ja Rekisteri

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

REKISTERISELOSTE

Rekisterinpitäjä

ESENGO Tmi
Y-tunnus 3322948-5

esengo.info@gmail.com
www.esengo.fi

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja oikeusperusteet

Asiakasrekisteriin tallennettujen henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen synnyttäminen ja sen ylläpitäminen, asiakaspalvelu sekä asiakaspalvelun edellyttämien yhteydenottojen mahdollistaminen, asiakkaan tekemien tilausten käsittely, tilattujen tuotteiden toimittaminen ja markkinointi. Sekä Vimman palveluiden kehittämiseen.

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (2016/679) mukaisena oikeusperusteena henkilötietojen käsittelyyn on rekisteröidyn suostumus, sopimus tai oikeutettu etu.

5. Rekisterin tietosisältö

Asiakasrekisteri voi sisältää seuraavat tiedot rekisteröidyistä:

  • nimi
  • sähköpostiosoite
  • puhelinnumero
  • osoitetiedot
  • kieli
  • tietoja asiakkaan ostotapahtumista, toimituksista ja alennuksista (=tilaustiedot)
  • käyttäjätunnukset ja salasanat
  • yrityksen nimi

Tiedot voidaan poistaa asiakkaan pyynnöstä. Tietojen poistopyynnöt tulee lähettää osoitteeseen esengo.info@gmail.com, jolloin tiedot poistetaan manuaalisesti.

 

Yhteydenottolomake