Tapahtumat

TULEVAT TAPAHTUMAT:

Mahdollisuuksien Tori, Tampere 18.5.2024

Maailma Kylässä festivaali, Helsinki Suvilahti 25.-26.5.2024

...

Esengon tapahtumakalenteri on ollut vauhdikas ja täynnä ihania tapahtumia! Tässä kuvakooste vuoden 2023 tapahtumista.

Jos haluat suositella tai kutsua meidät johonkin tapahtumaan, voit olla yhteydessä laittamalla viestiä tämän sivun alla olevan lomakkeen kautta.

 

1. Afrofinns Fashionshow/ Huhtikuu - Meidän ensimmäinen muotinäytös ja malliston esittely Helsingin Kaupunginmuseolla 

 

fallback text for an image

 

2. Helsinki - Design Tori / Toukokuu - Teurastamolla Helsingissä , Järjestäjänä Hanimaa. Paikalla oli kerätty suomalaisia nousevia brändejä ja suunnittelijoita.

 

 

 

3. Elephantasy,  Alppipuistossa heinäkuussa - Monikulttuurinen ja iloinen musiikki ja muotitapahtuma. Tapahtumassa oli tarjolla myös herkullista ruokaa!

 

 

4. Myyntitori Ikaalisten kylpylähotellilla Heinäkuussa- Etelä-Afrikan adoptioperheille jäjestetty lämminhenkinen perhetapahtuma. Lastenmallistomme myi lähes loppuun tässä ihanassa tapahtumassa!

 

 

5. Kestävän Muodin Myyjäiset, Paimiossa Heinäkuussa  -  Paimion kaupungin järjestämä ainutlaatuinen muotitapahtuma, joka tarjoaa puitteet vastuullista muotia koskevaan keskusteluun ja jakaa tietoa ammattilaisille ja kuluttajille. Tulipahan käytyä Paimiossa ensimmäistä kertaa! Kuvassa Keba mekon uusi upea omistaja.

 

 

 6. Puhos Loves people / Elokuu - Monikulttuurinen perhetapahtuma. Paikalla oli nousevia brandejä, herkullista ruokaa ja upeita eturivin artisteja esiiintymässä!

 

 

 7. Bazaar day / Elokuu - Helsingin Kaupunkimuseolla, Järjestäjänä Good Hair Day-kollektiivi 

 

 

 

8. Afrofusion / Elokuu - Vuoden toistaiseksi viimeinen tapahtuma. Tapahtuma oli Vantaalla ja järjestäjänä Spot yrittäjyysvalmentamo, Kalliola ja Afrofinns

 

 

Jos haluat suositella tai kutsua meidät johonkin tapahtumaan, voit olla yhteydessä laittamalla viestiä alla olevan lomakkeen kautta. 

 

Yhteydenottolomake