Leveransvillkor och returer

Leveransvillkor för onlinebutik

Webbutikens produkter säljs av ESENGO, FO-nummer 3322948-5 . För privatpersoner i Europa. Priserna på produkterna inkluderar mervärdesskatt i hemlandet och i EU. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser och porto.

Beställning

Produkter beställs i regel via internet på www.esengo.fi via varukorgen. Alla beställningar bekräftas via e-post, där det står pris på beställningen, fraktkostnader och de beställda produkterna. För att få en orderbekräftelse måste du ange en e-postadress vid beställning.

Kunden förbinder sig till de leveransvillkor som gäller vid varje beställning.

Leveranstider

Vi försöker behandla beställningar inom 1-3 dagar efter beställningens ankomst och levererar till kunden via Suomen Posti. Beställningar som görs under helgen kommer att behandlas följande måndag. Kampanjer, helger och helgdagar kan påverka leveranstiderna.

Internationella kunder är själva ansvariga för sina lands skatter, tullar och/eller moms. av betalningar.

Fraktkostnader

Fraktkostnader läggs till beställningspriset, som automatiskt uppdateras enligt leveransadress.

Fri frakt inom Finland vid köp över 100 €

Leveranskostnader inom Finland: 5,90 €

Leveranskostnader till Estland, Lettland, Litauen, Sverige och Danmark: 9,90 €

Leveranskostnader till följande EU-länder: 15,90 €

Nederländerna
Belgien
Bulgarien
Österrike
Kroatien
Luxemburg
Portugal
Polen
Tyskland
Slovakien
Slovenien
Tjeckien
Ungern

Lämna tillbaka

Kunden har 14 dagars bytes- och returrätt enligt den finska konsumentskyddslagen.

Produkterna som ska returneras måste vara noggrant förpackade i originalförpackningen, doftfria och i perfekt skick (inklusive klädetiketten). När produkten har returnerats enligt instruktionerna kommer vi att återbetala hela priset för köpet exklusive 10 € returavgiften. Returavgiften dras återbetalningsbart från beloppet.

Att inte hämta ut paketet räcker inte för att avbryta transaktionen. Om paketet lämnas outhämtat och Posti returnerar det till avsändningsstället debiterar vi en returavgift på 15 €.

Du kan också returnera eller byta din produkt på vårt lager i Helsingfors för att slippa returavgiften på 10 €. Leveranskostnader återbetalas inte.

Om produktreturen görs efter 14-dagars bytes- och returrättsperioden, samlar vi in returrätten och tar ut en returavgift på 20 € från det återbetalningsbara totalbeloppet för köpet. 14 dagars retur- och bytesrätt räknas från den dag då posten har levererat paketet till kundens valda utlämningsställe och, vid hämtning, från den dag då vi skickat hämtningsaviseringen via sms.

Om du vill byta produkten måste du lämna tillbaka den till ESENGO i oanvänt och säljbart skick och lägga en ny beställning i webbutiken . Produkten kan returneras till ESENGOs lager eller normalt returneras genom Posti. Den nya produkten ska beställas via webbutiken som ny beställning . Vi kommer att utfärda en återbetalning för den returnerade produkten när försändelsen når oss.

Om vi ser att en ny beställning har lagts under ditt namn, det vill säga det är ett byte istället för en retur, återbetalar vi hela returbeloppet och drar inte av 10 € returavgiften från beloppet.

Du kan alltid returnera din försändelse genom Postis serviceställe. På begäran får du en returblankett för returen.

Spara spårningsnumret från postkontoret tills din retur har återbetalats.

Kontaktformulär